PRZEPISY

Soczysty stek wołowy, krwisty w środku i zarazem bardzo soczysty, jest marzeniem wszystkich smakoszy. Naszym celem jest, umożliwiać nabycie odpowiednich naczyń i narzędzi do przygotowania doskonałego nowoczesnego dania.


Krem ziemniaczany z kukurydzą

Krem ziemniaczany z kukurydzą

1 łyżka stołowa masła
50 ml oliwy z oliwek
45 ml śmietany
Kukurydza
0,5 kg ziemniaków
1 cebula
Mały bulion
Sól

Jak to zrobić >

Szparagi

Szparagi

5 szparagów
Masło
Pomidorki koktajlowe
Bułka tarta

Jak to zrobić >

Piersi z indyka

Piersi z indyka

200 g piersi z indyka
100 g brokułów
3 szparagi
Pomidorki koktajlowe
Masło
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
Sól

Jak to zrobić >

Łosoś

Łosoś

360 g łososia
1 limonka
200 g liści szpinaku
Ziemniaki
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
Tymianek
Pomidorki koktajlowe

Jak to zrobić >

Omlet

Omlet

2 duże jaja
2 łyżki stołowe śmietany (100%)
Garść liści szpinaku
Garść drobno pokrojonej cebuli
Masło
Ziemniaki (podgotowane w skórkach)
Sól

Jak to zrobić >

Kotlety wieprzowe

Kotlety wieprzowe

200 g kotletów wieprzowych
1 kolba kukurydzy
10 g kalafiora
2 plasterki suchej szynki
1 zielona cebulka
60 g sera pleśniowego
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia

Jak to zrobić >

Talerz warzyw

Talerz warzyw

1 kolba kukurydzy
2 różyczki kalafiora
2 różyczki brokułu
2 szparagi
Pomidorki koktajlowe
(warzywa sezonowe)

Jak to zrobić >